Slapukų ir duomenų privatumo politika

Mums rūpi duomenų apsauga

Dėkojame, kad lankotės mūsų interneto svetainėje. Mes labai atsakingai žiūrime į Jūsų asmens duomenų apsaugą, todėl siekiame ne tik pateikti Jums išsamų internetinį pasiūlymą, bet ir užtikrinti Jūsų teises asmens duomenų tvarkymo lygmenyje. Mes laikomės 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamente (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (toliau – Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme nustatytų reikalavimų, kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių šių duomenų tvarkymą bei apsaugą.

Ką darome su Jūsų informacija?

Tvarkome ir naudojame Jūsų laisva valia pateiktus asmens duomenis, siekdami palaikyti santykius su klientais, taip pat vykdydami užsakymą. Prireikus reikiami duomenys perduodami paslaugų teikėjui. Tačiau neprekiaujame Jūsų duomenimis ir kitaip neperleidžiame jų tretiesiems asmenims.

Kokiais atvejais renkame, tvarkome ir naudojame Jūsų asmeninę informaciją?

Jei tam, kad būtų pateiktas pasiūlymas internetu, prašoma įvesti asmeninius ar komercinius Jūsų duomenis (pavyzdžiui, elektroninio pašto adresą, pavardę / pavadinimą, adresus), šią informaciją atskleisite tik savo laisva valia. Taip perduotus asmens duomenis naudojame tik tuo tikslu, kuriam jie buvo mums perduoti. Rengdami atsakymus į Jūsų paklausimus, tvarkydami Jūsų užsakymus, kai naudojatės mūsų paslaugomis, kai kuriais atvejais atskiras užduotis pavedame atlikti kitiems paslaugos teikėjams. Jiems atskleidžiame tik tuos duomenis, kurie yra būtini atlikti užduočiai, ir jie juos naudoja tik nurodytu tikslu. Be to, paslaugų teikėjai sutartiniu pagrindu yra įpareigoti laikytis šio pareiškimo dėl duomenų apsaugos.

Apie slapukus

Slapukai yra nedideli informacijos failai, atsiųsti į Jūsų įrenginį iš Jūsų lankomų svetainių. Slapukai nekelia jokios grėsmės įrenginiams. Lankant svetainę Jūsų interneto naršyklė nuskaito slapuką, kuris nustato ar asmenys iš Jūsų įrenginio jau lankėsi mūsų svetainėje, įsimena atliktus veiksmus, renka apibendrintą svetainės lankomumo statistiką.

Naudojami slapukai

Mūsų interneto svetainėje naudojami slapukai padeda Jus atpažinti kaip lankytoją ir pagal Jūsų poreikius pritaikyti interneto svetainės turinį. Siekdami pagerinti svetainės funkcionalumą ir palengvinti naudojimąsi ja, naudojame tokius slapukus:

Slapuko pavadinimas Slapuko paskirtis Galiojimo laikas Naudojami duomenys
_gat „Google Analytics“ slapukai, skirti vartotojams atskirti. Unikalus atsitiktinių simbolių identifikatorius 1 min
PHPSESSID „Google Cookie NID“ – unikalus identifikatorius, naudojamas „Google“ programų, skirtų saugoti pirmenybinę informaciją Iki svetainės lango uždarymo Unikalus ID numeris
_gid „Google Analytics“ slapukai, skirti vartotojams atskirti. Unikalus atsitiktinių simbolių identifikatorius 24h
_ga „Google Analytics“ slapukai, skirti vartotojams atskirti. Unikalus atsitiktinių simbolių identifikatorius 2 metai
qtrans_front_language Slapukas naudojamas saugoti vartotojo pasirinktai kalbai 1 diena

Slapukų valdymas

Jei norite apriboti slapukus arba juos ištrinti, tai galite padaryti interneto naršyklės nustatymuose. Informaciją, kaip tai padaryti, galite rasti naršyklių pagalbos puslapiuose. Jeigu naudojate mobilųjį telefoną, išsamesnės informacijos rasite savo telefono vadove.
„Firefox–11“
„Chrome–11“
„Internet Explorer 8–11“

Kokių veiksmų galiu imtis prieš duomenų kaupimą?

Pateikę prašymą, turite teisę neatlygintinai gauti informaciją apie sukauptus su Jūsų asmeniu susijusius asmens duomenis. Be to, turite teisę nesutikti, kad Jūsų duomenys būtų naudojami ir (arba) perduodami reklamos tikslais. Teisės aktų nuostatos Jums taip pat suteikia teisę taisyti, blokuoti ir ištrinti šiuos asmens duomenis. Tokiais atvejais Jums reikia kreiptis raštu arba elektroniniu paštu į mūsų toliau nurodytą už duomenų apsaugą atsakingą kontaktinį asmenį.

Jei turite daugiau klausimų

Jei turite daugiau klausimų dėl Jūsų asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir naudojimo, prašome kreiptis žemiau nurodytu elektroniniu paštu Ausra@palzivbaltic.eu.